dimanche 20 février 2011

POIRIONS AL GRATIN ED JOSE AMBRE

Ingrédients : 1kg de poriaux, ½ pinte ed’bière blonde, 50 g ed’burre, 40 g ed’fareine Un monet d’poif, Eun’ziqu’ed sé, 180 g ed’gruyère. Préparation: Pindant 20 mn, te cuis à l’iau bouillante et salée 1 kg d’poriaux equ’tas néttiés et findus in deux par el’ mitan. Eun’fos cuits, te z’é laiche réchuer jusqu’à c’qu’i seuch’nt bin égoutés. Là, te prinds eun’demi pinte ed’bière blonde, te l’mets à cauffer. Dins eun’ cass’trole, te fais fond’ l’burre, te saupoud’s là d’dins l’fareine, te toulles pour point qu’cha attaque ech’fon , et te... [Lire la suite]
Posté par Kalinka à 13:14 - - Commentaires [10] - Permalien [#]
Tags : , ,