lundi 13 février 2012

EL SOUP A S'ONIONS CHTIMIE

It faut : 800 à 900 g d'ognons 1,5 kg de pétotes 40 g d'burre eune cuillère à soup' ed cassonat' 150 gr d'émintal râpé du sel, du poiv' 12 trinche ed'pain grillé Emincez chés ognons. Fait' les blondir dins ch'burre in soupoudrant d'cassonat'. Armuez régulièr'mint. Epluchez chés pétotes et copez-les in morciaux. Mettez-les dins l' marmit' lorsque chés ognons sont bin colorés; arquevrez d'iau. A l'ébulition, salez, poivrez et laichez cuir' à ptiots bouillons pindant inviron 30 minutes. Versez l' soup' dins chés assiette où vous aurez... [Lire la suite]
Posté par Kalinka à 15:28 - - Commentaires [23] - Permalien [#]
Tags : , ,